Skylink karta a S500 platinum

Flash FW.........

Moderátor: golfLC

Odpovědět
pepan09
Nováček
Nováček
Příspěvky: 58
meble kuchenne nowoczesnekuchnie
Registrován: 25 srp 2009, 13:21

Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od pepan09 »

Ahojte..som tu novy... Dnes som si kupil tento showbox a kartu skylink standard...Staci to tam vsunut a pojde to??lebo kamarat mi tvrdi ze na skylink kartu musim mat nahraty v prijmaci emu. Je to pravda?

Uživatelský avatar
golfLC
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1394
Registrován: 05 říj 2008, 21:55

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od golfLC »

Ide v pohode s orig. firmwerom :89:
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek

Marosh01
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 11 zář 2009, 19:18

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od Marosh01 »

s neorig. fw nepojde?

Uživatelský avatar
golfLC
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1394
Registrován: 05 říj 2008, 21:55

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od golfLC »

Marosh01 píše:s neorig. fw nepojde?

Vyskusaj :28:
Pojde, ale v pripade problemov nashraj orig. fw :89:
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek

Choochoo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008, 12:51

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od Choochoo »

Nechce se mi zakladat nove tema, takze se zeptam tady. Je rozumne kartu na vikend vyndavat z jednoho prijimace a prevazet do druheho prijimace? Jakou bude mit takto pouzivana karta zivotnost? Mam strach, ze se osoupou kontakty. Dik

Uživatelský avatar
golfLC
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1394
Registrován: 05 říj 2008, 21:55

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od golfLC »

Moze sa to stat.... :31: Bud mat dve karty, alebo cakat, kym sa ošoupnou a kupit novu, aj ked to znovu budes mat len jednu :31: Takze kym na nej nemas nejaky multi balik, kupil by som radsej na tvojom mieste druhu, tam mas hned 20dni plus 2 mesiace platene programy vratane HBO gratis, tu by som si nechal doma, no a na chatu šup kartu so zakladom :89:
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek

zdenoq
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 240
Registrován: 24 črc 2009, 13:23

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od zdenoq »

Nie je to najlepsie pre kartu vysuvanie a zasuvanie, ja som na telefonne simke takto robil a do pol roka my odisla musel som poziadat o novu kartu do tel sim
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W

Choochoo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 18
Registrován: 27 čer 2008, 12:51

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od Choochoo »

Taky se priklanim k variante, ze je lepsi asi koupit novou kartu. Jdu vybirat

Uživatelský avatar
MarekMM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 213
Registrován: 09 led 2010, 20:51

Re: Skylink karta a S500 platinum

Příspěvek od MarekMM »

A čo takto kúpiť CAM modul do CI slotu ...
CAM modul I*deto Cryptoworks ... má certifikát I*deto a funguje bez problémov.
A kartička v ňom je ako v jasličkách ... chráni ju. A cena je rozumná cca 33
čiže menej ako nová karta.
:89:
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna

Odpovědět

Zpět na „CAM Moduly a Čipové karty.“