Právě je 21 zář 2018, 11:04

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Gital nefunguje Nova 
Autor Zpráva
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 15 dub 2008, 21:42
Příspěvky: 364
Odpovědět s citací
Příspěvek Gital nefunguje Nova
Vyskúšané Showbox S300, Dreamsky 7500, Opticum 4060Cx a stále píše - program kódovaný ... kde hľadať problém?

_________________
S-300Pt FW V25


14 zář 2010, 19:59
Profil
Odborník
Odborník
Uživatelský avatar

Registrován: 22 lis 2007, 09:14
Příspěvky: 4111
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Gital nefunguje Nova
Celej víkend to u Gitalu zlobilo, u mojich zákazníků většinou Nova a Prima K.O.
Pomůže jedině refresh karty - povoleno pro registrované prodejce, nebo přímo Gital

_________________
Offset Al 105x95cm + 2x80, GI 0,2dB, SG2100, 75°E - 30°W.
I wish people who have trouble communicating would just shut up!


20 zář 2010, 08:21
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.061s | 14 Queries | GZIP : On ]