Právě je 11 pro 2018, 15:00

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Rekordér od Philipsu filtruje reklamu 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 20 led 2008, 21:25
Příspěvky: 53
Odpovědět s citací
Příspěvek Rekordér od Philipsu filtruje reklamu
Ak žijete v časovom strese a sledujete televízne programy iba zo záznamu, určite vás poteší správa, že sa na trhu objavil komerčný rekordér, ktorý zo záznamu dokáže vystrihnúť reklamu. Za necelých 300 eur ho na trh uviedla spoločnosť Philips.

DVDR5570H je vybavený optickou mechanikou a pevným diskom s kapacitou 250 gigabajtov, na ktorý je možné zaznamenať až 300 hodín videa. Nová technológia sa postará o to, aby zo záznamu zmizli reklamy, ktoré všetkých oberajú o čas. Algoritmus sleduje hlasitosť ozvučenia, dostupnosť titulkov a charakteristiku obrazu, aby rozoznal, či daná sekvencia do záznamu patrí, alebo nie. Podľa výrobcu dosahuje úspešnosť hranicu 95 percent.

Automatizované vystrihovanie reklám nie je inováciou, ktorá by doposiaľ dostupná nebola. Túto funkciu ponúka napríklad linuxový MythTV. Ide však o prvý komerčný rekordér na trhu, ktorý s touto užitočnou funkciou vyrukoval do éteru.

http://pocitace.sme.sk/c/3962674/Rekord ... klamu.html

_________________
2X OpenBox X810, motor SG2100, 85 Al, 70 Fe, 5.38 fw, Skylink, UPCDirect, LCD SONY BRAVIA, LCD AKAI


06 črc 2008, 05:35
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 12 pro 2007, 19:56
Příspěvky: 136
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Rekordér od Philipsu filtruje reklamu
Tých 5% (úspešnosť 95% podľa reklamy) môže narobiť dobré problémy, ak vystrihne časť filmu.
Lepším riešením by bolo vytvoriť kapitoly na začiatku a na konci "reklamy" a umožniť preskočiť záznam, ktorý rekordér označí ako reklamu.

_________________
2x Dreamsky DSR-7500 PVR, motor DG-380


06 črc 2008, 10:12
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 04 bře 2008, 19:07
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Rekordér od Philipsu filtruje reklamu
Ja mam Philips DVDR 3460H HDD.A softver R 19.17.A mam taký problém,nemá slovensky MENU ani cz.Ked chcem niečo nahrať na pevný disk,tak nemôžem vypnuť nahravanie ničo my vypíše.Nevie my niekto poradiť alebo kde by som stiahol novy sof. :ugeek:ALE INAK DOCELA DOBRA MASINKA.

_________________
opebox 820ci-DiSEpC 1.2(1W-5E-13.2E-19.2E-23.5E-28.5E+TT)+snowbox700


06 črc 2008, 11:07
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.124s | 14 Queries | GZIP : On ]