Právě je 11 pro 2018, 14:32

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 Nové stanice 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 13 zář 2008, 23:09
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Nové stanice
Čauko.zaujimalo by ma ci sa daju naladit,resp.odkodovat nove stanice ktore su na intelsate ak mam soft na digi tv.dufam ze som to popisal zrozumitelne.pytam sa preto lebo ich ukaze vela ale aj vela zakodovanych.aky je postup??diky.. :eek:


12 črc 2009, 14:53
Profil
Pokročilý
Pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 30 pro 2007, 12:18
Příspěvky: 359
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nové stanice
Digi tuto : :arrow: :arrow: :arrow: viewtopic.php?f=11&t=8
ostatné ktoré máš naladené sú iné providery a keys neznáme.

_________________
Dreambox 500 SD CCcam 2.1.4., Openbox 810, v plane DM 500HD nie klon alebo Vu+ Twin

Obrázek


13 črc 2009, 14:29
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.054s | 13 Queries | GZIP : On ]