Právě je 11 pro 2018, 15:24

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 FANTEC MMFH36US 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 08 lis 2008, 05:59
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek FANTEC MMFH36US
Ma niekto skusenosti s tymto prehravacom? Neviem preco mi nahrané programy, ale aj subory na disku zoraduje podla datumu a nie podla abecedy. Je to komicka situacia. Vie neikto poradit, ako to opravit? Dakujem.

_________________
3xopenbox x810
1°W+13°E+19,2°E+23,5°E+28,2°E
5xLNB quad, 2xAl 80cm


13 zář 2010, 16:11
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: FANTEC MMFH36US
kirs píše:
Ma niekto skusenosti s tymto prehravacom? Neviem preco mi nahrané programy, ale aj subory na disku zoraduje podla datumu a nie podla abecedy. Je to komicka situacia. Vie neikto poradit, ako to opravit? Dakujem.

Reset do tovarenskeho nastavenia :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


13 zář 2010, 18:28
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 08 lis 2008, 05:59
Příspěvky: 23
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: FANTEC MMFH36US
SKUSAL SOM, NEPOMOHLO.

_________________
3xopenbox x810
1°W+13°E+19,2°E+23,5°E+28,2°E
5xLNB quad, 2xAl 80cm


14 zář 2010, 04:36
Profil ICQ
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.029s | 13 Queries | GZIP : On ]