Právě je 27 kvě 2018, 20:09

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
 Diskuze Showbox 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 bře 2009, 18:33
Příspěvky: 86
Bydliště: Košice - Malá Ida
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Pokiaľ bude aj na druhom Showboxe zapnutý bloker tak to nebude problém.

_________________

Showbox S500 Platinum fw V.0025
Opensat X7700CI prerobený na Openbox X-820 fw 5.52

Emme Esse 85 Al - 23,5°E + 19,2°E monoblok Silver Sky Twin + 39°E na multifeede GI-202 Platinum X Twin + 13°E GI + 28°E Opticum Twin
Skylink ICE


28 črc 2011, 16:17
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 13 čer 2008, 20:43
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Jaký je stav ve vývoji firmware - bude soft na nové I*deto karty CSLINK pro Showboxy S300/S301 ???


18 srp 2011, 04:25
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 23 úno 2012, 11:54
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
prosim vas potřebuju pomoc na showboxu platinum s 300,cs link dal programy na jine frekvence,a nemužu to nikde najít,píše mi třeba na prima cool přeladte na12070H napíše mi někdo prosim kde to v menu přeladim??předem moc dííky


23 úno 2012, 12:07
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
klimi píše:
prosim vas potřebuju pomoc na showboxu platinum s 300,cs link dal programy na jine frekvence,a nemužu to nikde najít,píše mi třeba na prima cool přeladte na12070H napíše mi někdo prosim kde to v menu přeladim??předem moc dííky


Kukni tu viewtopic.php?f=88&t=2065

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


24 úno 2012, 19:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 16 led 2008, 13:06
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Ahoj, nevie mi niekto poradit, preco mi na S301 a fw P030 casto 'kockuje' obraz a ked zacnem nahravat tak sa obcas zasekne uplne, niekedy aj na viac ako 10 sekund ?
Presiel som z S300 na S301 kvoli HDMI vystupu ale zatial som sklamany, toto mi S300 nikdy nerobila...
Mozno skusim prejst naspet na P025 - kde sa mozem docitat vlastnosti tychto jednotlivych verzii ???

_________________
Showbox S 300 Platinum, 301 + OpenBox X810 shared,Fe 85 cm, SG 2100, SkyLink
Homecast 150, Fe 85 cm, Monoblok Twin na Astru 1 a 3, SkyLink


26 úno 2012, 23:13
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 lis 2008, 09:16
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Jak je možné na S300 vrátit fw z 30 na 25? Přes USB mi to u souboru hlásí "nedostupný" a přes RS232 X-Down "Model Version Check". Fw 30 s ICE kartou se seká podobně jako u předchozího příspěvku. Díky


27 úno 2012, 09:37
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 29 lis 2010, 16:16
Příspěvky: 38
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
RE:kost
V menu reset data baze: vyresetuj, odstranit DB ,odstranit program ,odstranit SAT/TP,zakladni nastaveni a daj tovarni nastaveni.
Po tov.nastaveni nahraj SW25 z 1.6.2011 s koncovku WCS!!! ( otvor ho a potom ho zatvor a
nahraj na USB kluc). Stahni si ho do boxu a daj tov. nastaveni - druzice a TP nastav rucne,zalohu nedavaj, ked to bude OK potom zalohuj.

P.S. SW30 je šlajndarsky nepodarok.


27 úno 2012, 14:04
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 lis 2008, 09:16
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re:Hajnalka
Díky za podrobný návod, ale nedaří se. Zkoušel jsem různé sw pro s300 od roku 2009 s emu i ofic, různé kombinace jednotlivých položek resetu ale stále totéž - soubor "nedostupný".

Citace:
..Po tov.nastaveni nahraj SW25 z 1.6.2011 s koncovku WCS!!! ( otvor ho a potom ho zatvor a
nahraj na USB kluc).


V čem ho mám otevřít?

ps: fw je samozřejmě rozbalený, stb je Platinum od Sapra, dřívější výměna sw na něm bez problémů

díky


27 úno 2012, 15:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 02 srp 2009, 13:51
Příspěvky: 16
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
přečti si toto vlákno
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=374&t=8991&start=15

_________________
AZ Elite S-300P Kaon 570 Ksc, SG 2100,CSlink,80 Fe


27 úno 2012, 16:28
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 lis 2008, 09:16
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Díky chlapi, ROM pomohl, máte u mne pivo :87:


27 úno 2012, 16:42
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 bře 2009, 12:30
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Ahoj chtěl bych se zeptat na jednu věc. Mám Showbox S 300 Platinum. Chci se zeptat jestli se dají přehrávat filmy, které si ztáhnu s PC na flash disk. Pokud ano, tak jak na to a v jakém formátu ty filmy musí být. Moc děkuji za odpověď svagi


27 říj 2012, 15:29
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 lis 2008, 22:51
Příspěvky: 75
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
Je to z tohto fora, ale nechcelo sa mi to hladat


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


29 říj 2012, 08:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 01 zář 2016, 11:23
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Diskuze Showbox
sometimes before i also facing the same issue with dreambox but after re-installation from showbox author's website issue has been resolved and its working properly.


15 pro 2016, 06:58
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 298 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.086s | 13 Queries | GZIP : On ]