Diskuze Showbox

Nastavení a diskuze kolem Showboxu.

Moderátoři: golfLC, 005jon

Odpovědět
Uživatelský avatar
wanthom
Nováček
Nováček
Příspěvky: 86
meble kuchenne nowoczesnekuchnie
Registrován: 26 bře 2009, 18:33

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od wanthom »

Pokiaľ bude aj na druhom Showboxe zapnutý bloker tak to nebude problém.

Showbox S500 Platinum fw V.0025
Opensat X7700CI prerobený na Openbox X-820 fw 5.52

Emme Esse 85 Al - 23,5°E + 19,2°E monoblok Silver Sky Twin + 39°E na multifeede GI-202 Platinum X Twin + 13°E GI + 28°E Opticum Twin
Skylink ICE

djpablocz
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 13 čer 2008, 20:43

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od djpablocz »

Jaký je stav ve vývoji firmware - bude soft na nové I*deto karty CSLINK pro Showboxy S300/S301 ???

klimi
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 23 úno 2012, 11:54

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od klimi »

prosim vas potřebuju pomoc na showboxu platinum s 300,cs link dal programy na jine frekvence,a nemužu to nikde najít,píše mi třeba na prima cool přeladte na12070H napíše mi někdo prosim kde to v menu přeladim??předem moc dííky

Uživatelský avatar
Thomik1
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2637
Registrován: 21 říj 2007, 19:09

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od Thomik1 »

klimi píše:prosim vas potřebuju pomoc na showboxu platinum s 300,cs link dal programy na jine frekvence,a nemužu to nikde najít,píše mi třeba na prima cool přeladte na12070H napíše mi někdo prosim kde to v menu přeladim??předem moc dííky
Kukni tu http://www.openboxforum.cz/viewtopic.php?f=88&t=2065
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.

smigac
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 16 led 2008, 13:06

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od smigac »

Ahoj, nevie mi niekto poradit, preco mi na S301 a fw P030 casto 'kockuje' obraz a ked zacnem nahravat tak sa obcas zasekne uplne, niekedy aj na viac ako 10 sekund ?
Presiel som z S300 na S301 kvoli HDMI vystupu ale zatial som sklamany, toto mi S300 nikdy nerobila...
Mozno skusim prejst naspet na P025 - kde sa mozem docitat vlastnosti tychto jednotlivych verzii ???
Showbox S 300 Platinum, 301 + OpenBox X810 shared,Fe 85 cm, SG 2100, SkyLink
Homecast 150, Fe 85 cm, Monoblok Twin na Astru 1 a 3, SkyLink

kost
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 26 lis 2008, 09:16

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od kost »

Jak je možné na S300 vrátit fw z 30 na 25? Přes USB mi to u souboru hlásí "nedostupný" a přes RS232 X-Down "Model Version Check". Fw 30 s ICE kartou se seká podobně jako u předchozího příspěvku. Díky

hajnalka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 38
Registrován: 29 lis 2010, 16:16

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od hajnalka »

RE:kost
V menu reset data baze: vyresetuj, odstranit DB ,odstranit program ,odstranit SAT/TP,zakladni nastaveni a daj tovarni nastaveni.
Po tov.nastaveni nahraj SW25 z 1.6.2011 s koncovku WCS!!! ( otvor ho a potom ho zatvor a
nahraj na USB kluc). Stahni si ho do boxu a daj tov. nastaveni - druzice a TP nastav rucne,zalohu nedavaj, ked to bude OK potom zalohuj.

P.S. SW30 je šlajndarsky nepodarok.

kost
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 26 lis 2008, 09:16

Re:Hajnalka

Příspěvek od kost »

Díky za podrobný návod, ale nedaří se. Zkoušel jsem různé sw pro s300 od roku 2009 s emu i ofic, různé kombinace jednotlivých položek resetu ale stále totéž - soubor "nedostupný".
..Po tov.nastaveni nahraj SW25 z 1.6.2011 s koncovku WCS!!! ( otvor ho a potom ho zatvor a
nahraj na USB kluc).
V čem ho mám otevřít?

ps: fw je samozřejmě rozbalený, stb je Platinum od Sapra, dřívější výměna sw na něm bez problémů

díky

rotchildo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 16
Registrován: 02 srp 2009, 13:51

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od rotchildo »

AZ Elite S-300P Kaon 570 Ksc, SG 2100,CSlink,80 Fe

kost
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 26 lis 2008, 09:16

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od kost »

Díky chlapi, ROM pomohl, máte u mne pivo :87:

svagi
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 15 bře 2009, 12:30

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od svagi »

Ahoj chtěl bych se zeptat na jednu věc. Mám Showbox S 300 Platinum. Chci se zeptat jestli se dají přehrávat filmy, které si ztáhnu s PC na flash disk. Pokud ano, tak jak na to a v jakém formátu ty filmy musí být. Moc děkuji za odpověď svagi

M_arecek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 75
Registrován: 21 lis 2008, 22:51

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od M_arecek »

Je to z tohto fora, ale nechcelo sa mi to hladat
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

karasmith
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 01 zář 2016, 11:23

Re: Diskuze Showbox

Příspěvek od karasmith »

sometimes before i also facing the same issue with dreambox but after re-installation from showbox author's website issue has been resolved and its working properly.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Showbox DVB-S S-300/301 Platinum“