Právě je 21 lis 2018, 11:09

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
 MOTORS TV 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 27 úno 2008, 07:48
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek MOTORS TV
Přestal mi jít MOTORS TV na Astře 19.2°.
Nevíte někdo co se děje?
Neměnili klíče?
Díky

_________________
OPENBOX X-800


29 bře 2008, 17:22
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
Nalaď si ho na Hotbirdu, jde v paketu TPS. Parametry 11137H, 27500, 3/4.

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


29 bře 2008, 17:32
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 27 úno 2008, 07:48
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
Casio píše:
Nalaď si ho na Hotbirdu, jde v paketu TPS. Parametry 11137H, 27500, 3/4.

Díky za radu , ale nemám motor. Mám jen Astru 19,2° a Intelsat/Thor 1W

_________________
OPENBOX X-800


29 bře 2008, 17:37
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
Tak to bohužel...

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


29 bře 2008, 17:55
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
Momentálně si tuto stanici můžeš naladit na pozici Astra 19,2°e, parametry: 12012V-27500-3/4 v paketu Canal Digitaal.Vše potřebné najdeš v sekci keys.

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


01 dub 2008, 08:52
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 10 led 2008, 22:03
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
Prosím, nevíte zda jde ještě někde motorsTV? Prý to naposledy šlo jen na HD strojích. Nemám to jak zkusit. Mám o tento program zájem i za cenu, že koupím HD mašinu. Díky za jakékoli info.

_________________
Openbox x800 fw.5.14, 23,5E, 19,2E, 13E, 1W.


02 lis 2009, 21:44
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
Ide v Kabel Deutschland na 23,5°E ale Tam momentálne začala výmena kariet takže za chvíľu zrejme ani tam

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


02 lis 2009, 22:32
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 24 dub 2010, 12:46
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MOTORS TV
nevie niekto poradit kde sa da pozerat motors tv? openbox 810 :thanx:


25 dub 2010, 10:04
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 8 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.056s | 13 Queries | GZIP : On ]