Právě je 21 zář 2018, 11:00

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
 TVP1 TVP2 přes emu 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek TVP1 TVP2 přes emu
10892 H 27500 3/4 jde naladit přes emu Cyfra+ showbox 300 pvr platinum.


01 kvě 2010, 13:07
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: TVP1 TVP2 přes emu
Tak to je fajn.

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


01 kvě 2010, 13:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: TVP1 TVP2 přes emu
joo a jak?


19 srp 2010, 10:04
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: TVP1 TVP2 přes emu
" Jde naladiť přes emu " ???
Jak naladiť cez emu ? Cez emu sa neladí. Emulátor emuluje prístupovú kartu a Cyfra v emu už dávno nejde

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


19 srp 2010, 10:36
Profil Zobrazit autorovy stránky
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 4 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.048s | 13 Queries | GZIP : On ]