Právě je 21 lis 2018, 11:52

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6
 Bullsatcom 39E 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Dakujem.
Ja to tam mam inak.

Bal som sa to zmazat, ale skusim to teraz.


Naposledy upravil Vladimir dne 08 dub 2011, 00:34, celkově upraveno 1



07 dub 2011, 19:54
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 bře 2009, 18:33
Příspěvky: 86
Bydliště: Košice - Malá Ida
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Nemusis sa bat nic zmazat, vsetko sa da nahodit znova. To PMK daj všetko FF tak ako mam na obrazku, i ked to mozno nieje dolezite. Podstatne je oznacenie riadku a spravny kod.

_________________

Showbox S500 Platinum fw V.0025
Opensat X7700CI prerobený na Openbox X-820 fw 5.52

Emme Esse 85 Al - 23,5°E + 19,2°E monoblok Silver Sky Twin + 39°E na multifeede GI-202 Platinum X Twin + 13°E GI + 28°E Opticum Twin
Skylink ICE


07 dub 2011, 20:07
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 24 zář 2008, 15:44
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Dakujem, pomohlo to.


08 dub 2011, 00:33
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Měl jsem poruchu na stb 300 plat.Nechtě jsem vymazal FW na bulsat.na foru jsem nějaké zkoušel anic.Klíče funkční


23 kvě 2011, 18:30
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 pro 2008, 19:27
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Funguje Vám bulsat, či iba mne nie? Včera to ešte fungovalo.


24 čer 2011, 08:59
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 31 pro 2008, 19:27
Příspěvky: 4
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
už to ide, bola zmena key. sám sa spýtaš sám si odpovieš


24 čer 2011, 10:43
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 27 úno 2009, 22:07
Příspěvky: 43
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Zdarec borcové.
Asi po 14 dnech jsem pustil saťák a na 39E kde jsem měl předladěno private spice a hustler je nějaké AXN.
Je zrada u mě nebo se změnila frekvence?
Když jsem to proladil tak oba programy najdu ale nejedou. ( aktualni key nastaveno)
Má někdo funkční setting kterej by mě mohl poskytnout. ( noční odreagování není na škodu :)) )

_________________
ShowBox S300 Platinum ,Golden Media 9060 HD, 1x 80 Cm Parabola(DigiTV) , 1x 60 Cm Parabola , Univerzal konvertor 0,2 dB , 32PFL5405H CSLINK


30 čer 2011, 18:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 srp 2008, 09:08
Příspěvky: 18
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Bullsatcom 39E
Mne nejde ani eurosport. je to zakódované v bulkrypte na inej frekvencii alebo to

_________________
Showbox S300 Platinum, Ant. Fe100/90cm, LNB Diavolo Single 0.1dB HD Ready, Digipower motor SG2100A, 75°E až 30°W


03 črc 2011, 13:25
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 83 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.141s | 13 Queries | GZIP : On ]