Právě je 21 lis 2018, 11:28

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 EMU na Astře 19,2 a 23,5 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek EMU na Astře 19,2 a 23,5
Měl bych dotaz. Které Tv se dají ještě přijímat v EMU na astrě 19,2 a 23,5? Našel jsem něco z Francie a jedou.


31 srp 2010, 19:33
Profil
V.I.P.
V.I.P.

Registrován: 24 črc 2009, 13:23
Příspěvky: 240
Bydliště: Košice (Slovensko) 48,75N 21,27E
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
To je vsetko na astre 23,5 a 19,2 sam si si odpovedal :grin:

_________________
Golden Interstar 870SD, Dreambox 800HDse, offset 100cm Al E.E. 2x, G.I. 0.2dB Twin 2x, EMP 2x1 / G.I. 2x1, Skylink CryptoWorks / ICE, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W


01 zář 2010, 07:35
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 18 dub 2010, 13:56
Příspěvky: 16
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
Franzuci a nemci (KD)
hustler ide na hotbirde :mrgreen:


01 zář 2010, 07:37
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
a jak zprovozním němce?


03 zář 2010, 09:01
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 29 srp 2009, 17:48
Příspěvky: 13
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
isto mas hustler na hotbirde a co tak sirius?


03 zář 2010, 20:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 02 kvě 2010, 15:50
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
davidge_cz píše:
Měl bych dotaz. Které Tv se dají ještě přijímat v EMU na astrě 19,2 a 23,5? Našel jsem něco z Francie a jedou.


No ja tiež skúšam, niečo mi ide, ale vôbec sa mi nedarí spustiť MTV Network - Astra 1M (19.2°E) 11739V S/R 27500 FEC 3/4 C Ide to vôbec cez EMU na Showboxe? Dakujem
mj

_________________
Showbox HD5000 Vitamin, Karta Skylink Štandard HD plus, parabola Multifocus 85cm 23,5E,19,2E,13E,1W


19 zář 2010, 16:45
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
Canal Digitaal nl jede v emu.Stačí nahodit aktualní klíče I*deto 2


23 zář 2010, 14:19
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 10:23
Příspěvky: 66
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
kozlik píše:
Canal Digitaal nl jede v emu.Stačí nahodit aktualní klíče I*deto 2

A na akom druhu stb?

_________________
Ariva 200HD fw v2.08B4patch CSLink-CRW...Showbox S300 fw v0025 SkyLink-ICE...Parabola 80 Al 2xTwin Lnb-Astra 19,2°+23,5°...Parabola 60 Fe 2xTwin Lnb-Hellas 39°...


23 zář 2010, 18:28
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
Zapnout emu na s 300 showbox a nahodit klíče.


24 zář 2010, 13:09
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 10:23
Příspěvky: 66
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
kozlik píše:
Zapnout emu na s 300 showbox a nahodit klíče.

Jasa,vcera v noci som to rozbehal a potvrdzujem,fachciii

_________________
Ariva 200HD fw v2.08B4patch CSLink-CRW...Showbox S300 fw v0025 SkyLink-ICE...Parabola 80 Al 2xTwin Lnb-Astra 19,2°+23,5°...Parabola 60 Fe 2xTwin Lnb-Hellas 39°...


24 zář 2010, 14:55
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
V emu jede Bis tv 12285 v 27500 :99:


06 říj 2010, 10:16
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 zář 2010, 20:06
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
Ake su aktualne key na . kanale I*deto 2 key .kde ich zebrat. ????????


06 říj 2010, 15:17
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 říj 2009, 11:21
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
Ahojte poradí mi niekto ako rozbehať Canal+NL na openboxe X810 vopred díík za radu !


11 pro 2010, 17:02
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
Už zase jede na 19,2 canaal digital v I*deto 2 super :106:


26 led 2011, 21:03
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 14 pro 2007, 17:52
Příspěvky: 32
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: EMU na Astře 19,2 a 23,5
ako rozbehnem canal digital na open x 810???dakujem

_________________
Openbox 810 new/Motor SG2100/80AL parabola/LNB-0.1db HD /FW(ten najnovsi)seting 23.5E-15W(+FAV usals) Pobedit 0.922 Plasma Panasonic TH-42PX70AE


27 led 2011, 14:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 45 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.104s | 13 Queries | GZIP : On ]