Právě je 21 lis 2018, 11:18

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
 Dorcel TV na 13E 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Dorcel TV na 13E
Jde to nekomu klíče mam O.K. ostatni franc programy jdou ani XXL nejde poradte prosim... :thanx:


DORCEL : 11.444H
XXL :11.681H

VIACES 2.5 BISS TV

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


08 říj 2010, 21:06
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 13 pro 2007, 17:48
Příspěvky: 3
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Ano .


09 říj 2010, 10:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 bře 2009, 16:56
Příspěvky: 76
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Jede i na astře 19,2 a taky XXL :lol:


09 říj 2010, 17:36
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 08 říj 2009, 19:19
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Zdravím domácí i méně zkušené. Nedaří se mi zprovoznit TP 11681 na 13°, něco má špatně.
Mám FW z 30.09.2009, ale problé je asi v zadávání...
= jaký je rozdíl mezi ID providera 020810 a 020820
- co zadat kokrétně na Index providera a Extra. Index
Díky za info.
Mám Showbox 700, 3x LBN, 23°,19°,13°.


12 říj 2010, 22:23
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 úno 2008, 13:52
Příspěvky: 7
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Daj si tam najnovší FW a scam, nezabudni na tovarko a znova naskenuj družice a máš po probléme. Ak máš USALS tak si predtým opíš nastavenia pre motor a po továrku ich opätovne zadaj.


13 říj 2010, 11:19
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 pro 2008, 10:50
Příspěvky: 33
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
hmm, tak počas vikendu obe stanice išli vpohode, ale dnes už píše, že služba je kódovaná... :90:


09 lis 2010, 23:35
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 25 pro 2008, 10:50
Příspěvky: 33
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Macoxxx píše:
hmm, tak počas vikendu obe stanice išli vpohode, ale dnes už píše, že služba je kódovaná... :90:

hmm, tak zaujmave - oba programy - DorcelTV aj XXL znova idu bez prblemov... rozbehlo sa to akosi "samo" :28:


12 lis 2010, 00:35
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 08 říj 2009, 19:19
Příspěvky: 30
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Nejde a nejde????


20 lis 2010, 23:12
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 14 pro 2009, 16:18
Příspěvky: 122
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
už nejde nic na 13E a 19.2E v BIS TV jenom FTA kanáli a Poláci Dorcel TV a XXL je mrtvé :51: no nic točím na 4.8E tam je TRAVEL CZ :31: ZONE ROmantica CZ pro mladou :D dále HUSTLER a Blue Hustler od 22:00 :87: ještě je tam ESPN Sport Clasic Fantasy Italia sice v ITA ale dobrý filmy... :57:

_________________
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch 23.5E-19.2E-0,8W CSLINK-120cm-diseq 1.2 společná na střeše paneláku.
Ferguson Ariva 200HD F/W A200_V2.14B2patch Parabola FE 80cm MONOBLOK 23.5E,19.2E SKYLINK ICE


21 lis 2010, 13:10
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 zář 2010, 20:06
Příspěvky: 11
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Dorcel TV na 13E
Mne dorcel ide na karte v pohode. a aj 6 kanal navic len za 49.€ Na 6 mesicov


21 lis 2010, 17:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 10 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.161s | 13 Queries | GZIP : On ]