Právě je 21 lis 2018, 10:38

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 CanalSat France 19.2 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek CanalSat France 19.2
Jak to rozjedu na Showboxu?
CanalSat France on Astra 1H/1L/1M at 19.2°E


11 říj 2010, 08:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 10:23
Příspěvky: 66
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
davidge_cz píše:
Jak to rozjedu na Showboxu?
CanalSat France on Astra 1H/1L/1M at 19.2°E

Si stiahni aktualny softcam a naskenuj TP,tot vsjo.

_________________
Ariva 200HD fw v2.08B4patch CSLink-CRW...Showbox S300 fw v0025 SkyLink-ICE...Parabola 80 Al 2xTwin Lnb-Astra 19,2°+23,5°...Parabola 60 Fe 2xTwin Lnb-Hellas 39°...


11 říj 2010, 08:55
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 20:34
Příspěvky: 20
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
milius píše:
davidge_cz píše:
Jak to rozjedu na Showboxu?
CanalSat France on Astra 1H/1L/1M at 19.2°E

Si stiahni aktualny softcam a naskenuj TP,tot vsjo.


A kde ho asi tak stahnu? Posledni je již nefunkční!!! :89: Předem děkuji


11 říj 2010, 16:30
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 10:23
Příspěvky: 66
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
bohemians píše:
milius píše:
davidge_cz píše:
Jak to rozjedu na Showboxu?
CanalSat France on Astra 1H/1L/1M at 19.2°E

Si stiahni aktualny softcam a naskenuj TP,tot vsjo.


A kde ho asi tak stahnu? Posledni je již nefunkční!!! :89: Předem děkuji

No nefunkcni je na canal digitaal NL.nie na canal sat france,o tom bol dotaz...citat,citat :1:
A konkretne sa jedna o TP 12285,vlastne to nie je canal sat france,ale absat v emu zobrazujuci sa ako orange priamo ked si najdes tp,takze pisem este raz,je to funkcne.to jest francuzi na s300-ke.

_________________
Ariva 200HD fw v2.08B4patch CSLink-CRW...Showbox S300 fw v0025 SkyLink-ICE...Parabola 80 Al 2xTwin Lnb-Astra 19,2°+23,5°...Parabola 60 Fe 2xTwin Lnb-Hellas 39°...


11 říj 2010, 19:11
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
Mě spíše zajímá tato frekvence 12090 V.


12 říj 2010, 16:19
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 10:23
Příspěvky: 66
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
davidge_cz píše:
Mě spíše zajímá tato frekvence 12090 V.

Na S300-ke :107:

_________________
Ariva 200HD fw v2.08B4patch CSLink-CRW...Showbox S300 fw v0025 SkyLink-ICE...Parabola 80 Al 2xTwin Lnb-Astra 19,2°+23,5°...Parabola 60 Fe 2xTwin Lnb-Hellas 39°...


12 říj 2010, 18:58
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
milius píše:
davidge_cz píše:
Mě spíše zajímá tato frekvence 12090 V.

Na S300-ke :107:


ČEČE a s čím?


13 říj 2010, 13:15
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 10:23
Příspěvky: 66
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
davidge_cz píše:
milius píše:
davidge_cz píše:
Mě spíše zajímá tato frekvence 12090 V.

Na S300-ke :107:


ČEČE a s čím?

Trebars s pristupovou kartou na daneho providera a s cim???,no kedze mam s300-ku,tak pisem ze na tej to nefacha a co sa tyka inych znaciek,no to ti ja neporadim

_________________
Ariva 200HD fw v2.08B4patch CSLink-CRW...Showbox S300 fw v0025 SkyLink-ICE...Parabola 80 Al 2xTwin Lnb-Astra 19,2°+23,5°...Parabola 60 Fe 2xTwin Lnb-Hellas 39°...


13 říj 2010, 13:24
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: CanalSat France 19.2
Proč mi nejdou některé programy na 12285 V 27500? dík za info


09 lis 2010, 22:51
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.030s | 13 Queries | GZIP : On ]