Právě je 21 lis 2018, 10:31

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
 UPC prolomeno 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 27 pro 2008, 16:13
Příspěvky: 27
Odpovědět s citací
Příspěvek UPC prolomeno
Chci se zeptat zda bude možné nějak upravit Showbox s 300 aby mi jelo cele UPC. Mam kartu se základem tak bych bral i ten zbytek.:)
Ale asi to je brzo na takové možnosti.
No uvidíme zda dřív nepřejdou na vyšší verzi zabezpečení.


12 úno 2011, 18:54
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 dub 2009, 19:33
Příspěvky: 95
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Jak píšeš, že by to bylo prolomeno, ....
tak to by se více líbilo, aby měli zaplaceno jen základ, a skrz prolomení třeba Emu by brali vše ostatní.
Nebo se pletu?

_________________
IPBOX 9900HD s HDD 500GB 2x DVB-S2, 23,5E : 19,2E : 13,0E : 0,8W : VAR na USB 1GB, karty UPC a TNK Conax (PL),
Oscam 5231,


28 úno 2011, 22:33
Profil ICQ
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2010, 20:03
Příspěvky: 42
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Je to asi tak, ale ako dostat kluče do showboxov, že by BISS
Thor-5 1°W ConstantCWs
[CRYPTOWORKS - CaID: 0D02 ProvID: 000000]
[CONAX - CaID: 0B00 ProvID: 000000]
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

_________________
Showbox 5000HD,10,0+23,5+19,2+39,0 ,Skylink,


08 bře 2011, 20:08
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 dub 2009, 19:33
Příspěvky: 95
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Ahoj.
Zkoušl jsem to, a ani po nahrání klíčů do CTW , kde ID providera jsem zadal 000000 a spec. znak na řádku byl. 00.0D02 a potom aktuální klíč začínající 56.9A.... Tak nic nepomohlo
Měl jsem vložený Cam modul, ale psalo mi to, 6e Cam je v pořádku, Běží, ale služba je kodovaná.
A jak jsem se pokoušel nahrát klíče od CNX, tak jsem po té zjistil, že je nemohu na inetu najít.
takže jsem to na svojí mašině nerozjel, takže problém bude někde mezi klávesnicí a židlí.

_________________
IPBOX 9900HD s HDD 500GB 2x DVB-S2, 23,5E : 19,2E : 13,0E : 0,8W : VAR na USB 1GB, karty UPC a TNK Conax (PL),
Oscam 5231,


08 bře 2011, 21:15
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 18 úno 2011, 17:00
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
12265 V 28000 7/8
Cinemax 2 Sid :78C2 Pid :168E
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Joj Plus Sid:78C1 Pid :168D
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
FEM3 Sid:78C0 Pid:168C
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Sport 5 Sid:78BF Pid:168B
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Daring!TV Sid:78BD Pid :1689
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
HBO Comedy Sid :78BC Pid :1688
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
MTV Dance Sid :78BB Pid:1687
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
AXN Sci-Fi Sid :78BA Pid :1686
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Zone Reality Magyar Sid :78B9 Pid:1685
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Viasat Explorer / Blue Hustler Sid :78B8 Pid :1684
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Discovery Channel Sid :78B7 Pid :1683
CW: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
MTV Music Sid :78B6 Pid :1682
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
EuroSport Sid :78B5 Pid :1681
CW:XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX


Sakra, prvym svojim prispevkom provokujes????? :57:
:68:

14.Je zakázané umístovat na Openboxforum keys v jakékoliv písemné podobě.

Najradsej by som Ti to hned aj zmazal bez upozornenia, ale tym padom by si to sem pichol zas anevedel by si dôvod :57:

zeditoval GolfLC


08 bře 2011, 22:25
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 dub 2009, 19:33
Příspěvky: 95
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Ano Díky.
Toto jsem taky našel
ale nemohu si poradit se SID a PID a zadáváním těch písmen
Cinemax 2 Sid :78C2 Pid :168E
CW:XX****************XXXXX

kam napíšu ten dlouhý kod, vím, taky vím, že to mám napsat do Providera 000000, ale CaId iž nevím kam napsat, protože na tom daném řádku se mi potom objeví např. ID providera 000000 a dále pod tím na řádku 00.0D02 když to vkládám do CTW.
Zkoušel jsem to 2x i kontrolovat, jestli jsem se nespletl v Key, ale nikoliv.
Kartu UPC mám vloženou v Cma modulu I*deto.
A když jsem si potom přepnul na zakodovaný program např. HBO, nebo AXN, tak se mi zobrazil nápis od CAm, že se na toto nemám oprávnění dívat.
Tak nevím.


No dalsi!!!!!
Sakra Chalani, o co si koledujete???? :57:
V jednom prispevku opravim a nasledne to napise dalsi????

Kazdy dalsi prispevok budem mazat cely bez upozornenia!!!!!!!!!!!
GolfLC

_________________
IPBOX 9900HD s HDD 500GB 2x DVB-S2, 23,5E : 19,2E : 13,0E : 0,8W : VAR na USB 1GB, karty UPC a TNK Conax (PL),
Oscam 5231,


08 bře 2011, 23:16
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 17 dub 2009, 19:33
Příspěvky: 95
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Omlouvám se.

_________________
IPBOX 9900HD s HDD 500GB 2x DVB-S2, 23,5E : 19,2E : 13,0E : 0,8W : VAR na USB 1GB, karty UPC a TNK Conax (PL),
Oscam 5231,


08 bře 2011, 23:38
Profil ICQ
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 15 čer 2008, 18:15
Příspěvky: 571
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
GolfLC


doufám že už ti to chodí , samozřejmě for uducations only .....

_________________
Show Must Go On


09 bře 2011, 00:18
Profil Zobrazit autorovy stránky
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
showman píše:
GolfLC


doufám že už ti to chodí , samozřejmě for uducations only .....

No samozrejme len na studijne ucely :31: ved upc kartu si platim zodpovedne a pravidelne :28:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


09 bře 2011, 00:43
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 22 kvě 2009, 12:22
Příspěvky: 20
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Podle toho,co je známo,dá se to tedy rozchodit na přístroji showbox?
Děkuji za odpověď...


09 bře 2011, 07:35
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
A preco by sa nedalo?Keys dcw(nie crw) id zadas frekvenciu kanala a sid ako extra index(pri jednej frekvencii bude viac keys s inym extra indexom.Ale nejdu mi vsetky kanaly,co boli na najmsat.


Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

_________________
Showbox S300,90Fe,SG2100,Skylink,75E az 30W, Homecast 150Cr preflashovany na Condor,80Fe,multifeed 1W,4W,na 1W lnb Sharp 0,7db 16 rocny(je o trochu lepsi ako Golden interstar 0,2db na 4W)


Naposledy upravil Kasr dne 09 bře 2011, 11:43, celkově upraveno 1



09 bře 2011, 08:46
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Na tej frekvencii z obrazku som skusil CT 4 a HBO 2 a nic. Aky je Prov. Index? 00 ? A hlavne aky firmware mas v prijimaci ? Ja mam poslednu verziu 25. Diky moc.

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


09 bře 2011, 10:30
Profil
Mazák
Mazák

Registrován: 11 říj 2008, 19:02
Příspěvky: 599
Bydliště: Severovýchod Slovenska
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Na fw nezalezi-hbo2 mi nejde tiez,ct4 som neskusal.Skusal som cinemax 2,vh1 classic,nat geo wild a extreme sport-tie idu.

_________________
Showbox S300,90Fe,SG2100,Skylink,75E az 30W, Homecast 150Cr preflashovany na Condor,80Fe,multifeed 1W,4W,na 1W lnb Sharp 0,7db 16 rocny(je o trochu lepsi ako Golden interstar 0,2db na 4W)


09 bře 2011, 10:35
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 20:34
Příspěvky: 20
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Kasr nemůžeš prosím přiložit SoftCam Showbox. :106:


09 bře 2011, 10:38
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 10 dub 2008, 08:38
Příspěvky: 77
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Diky, zatial Cinemax 2 OK...

_________________
http://bmilan.eIpo.sk - Sport na TV obrazovke
[Showbox S-300 Platinum, Nokia 9600S/DVB 2000 1.82 Sandra, Humax Digi+ (Digi TV Basic), 5 CAMs, DVB-T Maximum T-901CX]


09 bře 2011, 11:08
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.051s | 13 Queries | GZIP : On ]