Právě je 21 lis 2018, 10:54

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3
 UPC prolomeno 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 17 dub 2009, 19:33
Příspěvky: 95
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
SlavoF

pls. máš zprávu na ICQ.
Ahoj.

_________________
IPBOX 9900HD s HDD 500GB 2x DVB-S2, 23,5E : 19,2E : 13,0E : 0,8W : VAR na USB 1GB, karty UPC a TNK Conax (PL),
Oscam 5231,


11 bře 2011, 20:19
Profil ICQ
Nováček
Nováček

Registrován: 31 srp 2009, 09:02
Příspěvky: 8
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
nemate aktualny softcam :118:

_________________
Showbox S300 platinum, parabola 2x 80 AL,Astra 23,5E a 19,2E a Thor


14 bře 2011, 14:16
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
jasidka píše:
nemate aktualny softcam :118:

Key : Down :57:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


14 bře 2011, 14:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 srp 2008, 09:08
Příspěvky: 18
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Kedy bude nový softkam? Aké sú intervaly medzi uvoľnením nových kľúčov po tom čo sú staré down?

_________________
Showbox S300 Platinum, Ant. Fe100/90cm, LNB Diavolo Single 0.1dB HD Ready, Digipower motor SG2100A, 75°E až 30°W


25 bře 2011, 10:51
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Na takuto otazku, ako si napisal je tazke odpovedat.... ked su, tak su.... len tolko
O softcame asi tiez tak, ale aj bez softcamu si kluce vies nahodit sam, stranok je dost, kde su publik key :57:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 bře 2011, 11:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 06 srp 2008, 09:08
Příspěvky: 18
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
a momentálne sú v étery funkčné kľúče, alebo sú stále down??? dík

_________________
Showbox S300 Platinum, Ant. Fe100/90cm, LNB Diavolo Single 0.1dB HD Ready, Digipower motor SG2100A, 75°E až 30°W


25 bře 2011, 11:37
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 05 říj 2008, 21:55
Příspěvky: 1394
Bydliště: Lučenec / SR
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
:google: a hladaj, ak su down, uvidis sam
inak by sme vsetci tu na fore porusili jedno zo zakladnych pravidiel :57:
14.Je zakázané umístovat na Openboxforum keys v jakékoliv písemné podobě. :31:

_________________
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek


25 bře 2011, 15:16
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 16 pro 2007, 22:31
Příspěvky: 261
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
golfLC píše:
:google: a hladaj, ak su down, uvidis sam
inak by sme vsetci tu na fore porusili jedno zo zakladnych pravidiel :57:
14.Je zakázané umístovat na Openboxforum keys v jakékoliv písemné podobě. :31:


Keď nebol tento bod, bola tu aj fantastická návštevnosť, ba dokonca sa to tu aj hapalo.

_________________
showbox s-300 PLATINUM,HDD externy 80GB, usals-sg2800, skylink, AL parabola 80cm červená s nálepkou Skylink


01 dub 2011, 22:06
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 26 pro 2008, 12:12
Příspěvky: 68
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Tak jsem také v rámci studijních účelů zkoušel zadat kody ale bezúspěšně. Pomůže mi někdo?

_________________
Showbox S700 Combo Platinum, Parabola OFFSET 60 cm, Astra 23,5, Astra 19,2, Hotbird 13. Diseq 4xABCD. Cryptoworks Skylink.


04 dub 2011, 18:20
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 02 srp 2009, 13:51
Příspěvky: 16
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
No tak to jsi velmi málo studoval,protože by si nic takovýho nepsal.Prostuduj si pořádně forum a využití Emu všeobecně,než tady začneš psát tyto závěry. :roll:

_________________
AZ Elite S-300P Kaon 570 Ksc, SG 2100,CSlink,80 Fe


04 dub 2011, 20:02
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 11 črc 2008, 18:55
Příspěvky: 41
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: UPC prolomeno
Vie tu niekto kde nájdem aktuálne Key na UPC ja som na nene nikde nenarazil . ss

_________________
2x OPENBOX X810 ,prabola 80cm, Astra 23.5E


21 dub 2011, 12:36
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 41 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.103s | 11 Queries | GZIP : On ]