Právě je 21 lis 2018, 11:45

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
 MTV Idol / Pulse 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 kvě 2008, 20:20
Příspěvky: 148
Odpovědět s citací
Příspěvek MTV Idol / Pulse
Skusal som to otestovat ale akosi nic ide to niekomu?

_________________
Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 7500,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x,CS-Link 1x


10 bře 2011, 19:27
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 26 bře 2009, 18:33
Příspěvky: 86
Bydliště: Košice - Malá Ida
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MTV Idol / Pulse
Dnes menili kódy, pozri kódy na príslušných stránkach. Včera išli, dnes som ešte nové neskúšal, ale všimol som si, že sú nové.
EDIT : Teraz som skúšal MTV Pulse a na nových kódoch funguje.

_________________

Showbox S500 Platinum fw V.0025
Opensat X7700CI prerobený na Openbox X-820 fw 5.52

Emme Esse 85 Al - 23,5°E + 19,2°E monoblok Silver Sky Twin + 39°E na multifeede GI-202 Platinum X Twin + 13°E GI + 28°E Opticum Twin
Skylink ICE


10 bře 2011, 19:29
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 kvě 2008, 20:20
Příspěvky: 148
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MTV Idol / Pulse
Práveže som dal aj nové a nič.
Včera som upc nahodil a išlo a dnes mtv sa mi nedarí otestovať.

_________________
Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 7500,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x,CS-Link 1x


10 bře 2011, 20:43
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 10 kvě 2008, 20:20
Příspěvky: 148
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MTV Idol / Pulse
Ide Pulse ale musim mat riadky 7002 00:XXXXXXXXXXXXXX
7002 FF:XXXXXXXXXXXXXX
ale vzdy ide len jeden Buť Pulse alebo Idol ak zadam obidva nejde nic - zaujmave

_________________
Showbox S-300 Platinum,Dreamsky 7500,Dreamsky 256 NXP HD,Vitamin 5000 HD,Skylink 3x,CS-Link 1x


13 bře 2011, 11:48
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2010, 20:03
Příspěvky: 42
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: MTV Idol / Pulse
Ja ked zadam jeden klúč ide prvý a ked zadám druhy tak ide iba druhý a prví je kodovaný - zaujímavé

_________________
Showbox 5000HD,10,0+23,5+19,2+39,0 ,Skylink,


15 bře 2011, 18:17
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 5 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.061s | 13 Queries | GZIP : On ]