Právě je 21 lis 2018, 11:09

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 astra 28 
Autor Zpráva
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Registrován: 22 říj 2007, 07:12
Příspěvky: 140
Odpovědět s citací
Příspěvek astra 28
Hello
Asi som v zlej sekcii, ale nenasiel som nic prihodnejsie, pre moju otazku.
Asi pred tyzdnom pri burke mi vypadol jeden transponder na astre 28.
Jedna sa o detske programy TinyPop a vsetko co je na nom.. len mi vypisuje.. ziadny signal. neviem ho ani preladit, ani nic. Len ma zaujima, ci je to cisto moj problem a nieco sa stalo s konvertorom... aj ked vsetko ostatne z tejto druzice, co som mal ide normalne, alebo tento transponder skoncil a bola to len nahoda, ze prave u nas bola burka?

Napiste prosim, ci vam idu tieto programi, pripadne parametre .. mozno mam ja zle nastavene.
Dakujem
Dodo

_________________
Openbox810, Showbox300 platinum, 2x emp164, 23/19/13/1w/ 4xtwin LNB, gital, skylink ICE


30 srp 2011, 08:39
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 28 čer 2008, 21:08
Příspěvky: 31
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: astra 28
Programy změnily frekvenci na 11,307/V kde pokračují


30 srp 2011, 14:00
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.079s | 14 Queries | GZIP : On ]