Právě je 21 zář 2018, 10:30

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Opnebox 810 a skylink 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 21 úno 2008, 13:07
Příspěvky: 77
Bydliště: TN-kraj, IL okres
Odpovědět s citací
Příspěvek Opnebox 810 a skylink
Zdravim, nasiel som tieto kody, su 100% funkčné rozkoduje základný balik skylink ( odskusane na inych prímacoch. No neviem ako ich mam ulozit v openboxe, aku kobminaciu, dat. lebo takto sa to tam dat neda, skusal som rozne varianty, ale nezabralo.prehral som aj na novši fw 5.53

Sky Link 23.5E ] | Cryptoworks |Provider: 0D03 | Astra 23,5°E | Frequency
0D03 0004 00 000000000000000019E8F524C6C053E4
0D03 0004 06 27B488348D54
0D03 0008 01 000000000000000042F07BE920C7E0F3
0D03 0008 06 27B488348D54

_________________
OPENBOX X 810,Showbox S700 PVR Combo Platinium, H-H motor DiSEqC DM-2100, FTE 85 offset, LNB Golden Interstar GI202 Twin


18 pro 2012, 10:54
Profil ICQ
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2008, 19:55
Příspěvky: 82
Bydliště: Zlínsko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
Na dálkovém ovl.-Menu-1117-vstoupit do Cryptoworks-najdi 0D0304 (je tam T+T)-zadej správný kod a ulož

_________________
Openbox 810,motor SG 2100,usals,parab.100cm,soft.5.51,Skylink,Ferguson Ariva 202E FW V1.19B6


20 pro 2012, 19:05
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 bře 2009, 21:46
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
nazdar a tebe to funguje? mohol by si mi nejak poradit mesršmid?


20 pro 2012, 19:12
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2008, 19:55
Příspěvky: 82
Bydliště: Zlínsko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
jestli je to otazka pro mě,tak ano.Mam FW 5.51 .Mluvíme doufám jen o té základní nabídce jako je čt,novy,primy ap Ten krátký řádek jsem tam nedával. To že řádek 00 rozdělíš na 00:xx xx.... osm dvojic
a na 10:xx xx ...druhých osm doufám víš

_________________
Openbox 810,motor SG 2100,usals,parab.100cm,soft.5.51,Skylink,Ferguson Ariva 202E FW V1.19B6


20 pro 2012, 19:17
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2008, 19:55
Příspěvky: 82
Bydliště: Zlínsko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
Bylo ti to k něčemu?

_________________
Openbox 810,motor SG 2100,usals,parab.100cm,soft.5.51,Skylink,Ferguson Ariva 202E FW V1.19B6


20 pro 2012, 22:30
Profil
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Registrován: 13 čer 2008, 19:01
Příspěvky: 295
Bydliště: 49,1°E/18,2°N
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
základ frčí v poho v EMU

_________________
Openbox X-810, motor SG-2100a, TV Panasonic Viera TX-P50C3E :74:


21 pro 2012, 19:32
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 21 úno 2008, 13:07
Příspěvky: 77
Bydliště: TN-kraj, IL okres
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
Diky, potreboval som vediet co mam dat do druheho riadku, ked to rozdelim

_________________
OPENBOX X 810,Showbox S700 PVR Combo Platinium, H-H motor DiSEqC DM-2100, FTE 85 offset, LNB Golden Interstar GI202 Twin


21 pro 2012, 21:29
Profil ICQ
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2008, 19:55
Příspěvky: 82
Bydliště: Zlínsko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
prvni řádek 00: 00 00 00 00 00 00 00 00

druhý řádek 10: 19E8F524C6C053E4

_________________
Openbox 810,motor SG 2100,usals,parab.100cm,soft.5.51,Skylink,Ferguson Ariva 202E FW V1.19B6


22 pro 2012, 19:26
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 09 led 2008, 19:03
Příspěvky: 12
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
mesršmid píše:
prvni řádek 00: 00 00 00 00 00 00 00 00

druhý řádek 10: 19E8F524C6C053E4



Keby ja som toto vedel ta nekupujem dalsiu jakrtu a neviete su aj kdy na nejaky balicek?

_________________
Openbox X810 bez motora - SKY LINK - Astra


27 pro 2012, 21:16
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 11 kvě 2008, 19:55
Příspěvky: 82
Bydliště: Zlínsko
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
zatím ne a asi ani ...?

_________________
Openbox 810,motor SG 2100,usals,parab.100cm,soft.5.51,Skylink,Ferguson Ariva 202E FW V1.19B6


28 pro 2012, 18:59
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 led 2013, 13:12
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
dobry den, bude to fungovat aj na openbox x800? a ako ma zadat tie kody?


17 led 2013, 13:38
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 05 kvě 2008, 09:00
Příspěvky: 99
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
tomasi77 píše:
dobry den, bude to fungovat aj na openbox x800? a ako ma zadat tie kody?


O dva riadky hore,to máš napísané.

_________________
Showbox 500


17 led 2013, 18:57
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
Zdravím, budou ty kody z vědeckého hlediska fungovat i na showboxech? dík za info


22 led 2013, 08:36
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 2637
Bydliště: čr
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
Určitě :89:

_________________
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.


22 led 2013, 16:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 24 kvě 2009, 20:53
Příspěvky: 62
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Opnebox 810 a skylink
A kam je tam nacpat, koukal jsem a nic podobného jsem tam nenašel


25 led 2013, 08:52
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.034s | 13 Queries | GZIP : On ]