Právě je 23 lis 2019, 02:04

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
 showbox s700 and viaccess 4 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček

Registrován: 09 lis 2008, 18:23
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek showbox s700 and viaccess 4
Ciao,

is it possible to use a card viaccess 4.0 with showbox s700?

thanks
taribo


22 říj 2010, 07:49
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 09 lis 2008, 18:23
Příspěvky: 10
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: showbox s700 and viaccess 4
Ciao,

finally I answer to my question, the answer is YES!!!!
My al jazeera sport card works great.

Sure to give you a good news.

Ciao
taribo
----------------------------------------------------
update 30/10

works but do not update the card :-(

follow news

taribo


28 říj 2010, 07:56
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 2 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.079s | 15 Queries | GZIP : On ]