Právě je 14 lis 2018, 08:32

Google


Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 Nahrání firmware 
Autor Zpráva
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2007, 19:31
Příspěvky: 6
Odpovědět s citací
Příspěvek Nahrání firmware
Nedaří se provést upgrade Firmare dle návodu. Vše provádím krok za krokem a vždy zkolabuji na tom, že mě supdate napíše Transfer size 1024/439392 bytes a dole počítá vteřiny. Dělám něco špatně a nebo je chyba někde jinde? Děkuji


18 srp 2008, 18:56
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
:57: Ano chyba je jinde.Ten samí problém zužuje více uživatelů,včetně mě.
Pokud po zapnutí začne okamžitě nabíhat firmware (Openbox.ua) a nezůstane svítit bílá obrazovka je vše KO přenos neproběhne můžeš to okamžitě vše stornovat vypnout a začít od znova.
Někdy na úspěšný přenos potřebuji jeden pokus někdy i dvacet.
Při zapnutí ti musí zůstat svítit bílá obrazovka poté je vše připraveno na zdárné odeslání Firmware,který odešleš potvrzením směrové šipky (dolů).
Pokud po zapnutí okamžitě nabíhá na obrazovce Openbox.ua je veškerá další snaha zbytečná. :57:

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


18 srp 2008, 19:44
Profil
Nováček
Nováček
Uživatelský avatar

Registrován: 22 říj 2007, 19:31
Příspěvky: 6
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Můj poznatek. Při zapínání SF-20 je nutno vystihnou okamžik puštění VKL talčítka tak aby nezačal nabíhat firmware. Když se tlačítko půstí o vteřinu později nejde provést upgrade a opravdu to můžete zkoušet i šedesátkrát nebo furt dokolečka. Chce to prostě vystihnou ten pravý okamžik.


22 srp 2008, 10:34
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
vladislav.pelik píše:
Můj poznatek. Při zapínání SF-20 je nutno vystihnou okamžik puštění VKL talčítka tak aby nezačal nabíhat firmware. Když se tlačítko půstí o vteřinu později nejde provést upgrade a opravdu to můžete zkoušet i šedesátkrát nebo furt dokolečka. Chce to prostě vystihnou ten pravý okamžik.




:57: Ano opravdu mohu potvrdit je potřeba odhadnout okamžik puštění tlačítka VKL ,tak aby nezačal nabíhat firmware. :55: :106:

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


02 zář 2008, 15:54
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 08 črc 2008, 11:23
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Zdravím, tak sem už stoho na mašli, zkouším přehrát ten firmwer minimálně už po 100x a stále nic, nyní mi už nabíhá po mírněm tuknutí na červné tlačítko a ihned se zapíná, přehrátí končí na 1024, mne to asi prostě přehrát nelze :99: :70: :51: :32:


11 zář 2008, 20:55
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Máš správně vybraný Com port?
Postupuješ přesně podle návodu na SF20 uvedeného zde na foru?
Musíš přesně trefit,kdy pustit červené tlačítko VKL ,tak aby zůstala svítit bílá obrazovka.Pokud začne okamžitě nabíhat bootování je zbytečné dále pokračovat a můžeš to rovnou vypnout a začít od znova.
Dal jsi tovární nastavení?

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


12 zář 2008, 13:11
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 08 črc 2008, 11:23
Příspěvky: 15
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Jojo, vše jsem podle návodu dělal, ale nejspíš to byl problém s Vistama, přes XP mi to už jde. Díky za odpověd'


13 zář 2008, 06:56
Profil
Administrátor
Administrátor
Uživatelský avatar

Registrován: 19 říj 2007, 17:38
Příspěvky: 1138
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
I to je možné,že ti to někde Visty blokují .To je častý problém Vist.
Přiznám se ,že ve Vistách jsem to ještě nezkoušel .
Vždy jdu automaticky na pc kde mám XP.

_________________
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.


13 zář 2008, 07:14
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 17 srp 2008, 22:12
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Taky jsem se nemohl chytit, ani ťuk. Potom jsem na notebooku zakázal interní modem (který nepoužívám) - byl nainstalovaný také na COM1. Flash se chytil okamžitě, nebylo třeba to nijak trefovat :-o

Jinak COM1 používám k připojení k ledasčemu, ale jenom SF-20 ten modem vadil.


29 zář 2008, 22:55
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 15 srp 2008, 08:33
Příspěvky: 28
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Zdravim vsetkych
podarilo sa mi nahrat soft 1,63 H/W1,0 LCD01
je to v CZ alebo nie lebo ja mam len Rusky a Anglicky???
dik za odpoved

_________________
Showbox 700 + SG 2100 + 85al parabola Skylink+Upc+Emu :-) Digi Humax + UPC Philips a Showbox 300 na zdielacku a este Openbox SF-20 (Firmware 1,74 )


09 říj 2008, 23:18
Profil
Moderátor
Moderátor
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:49
Příspěvky: 1865
Bydliště: niekde medzi 28,5°E a 30°W
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Len anglicky a rusky.

S češtinou vyšiel zatiaľ len jeden sw a bol pripomienkovaný.

_________________
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované


10 říj 2008, 07:47
Profil Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 08 lis 2008, 00:13
Příspěvky: 1
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Zdravím, možná pomohu. Dlouho se mi nedařilo nahrát nový software a dělal jsem tuto chybu: podle návodu k instalaci s SUpdate SF20 vše ok až k bodu 5.(Zmáčkni tlačítko-start-vSUpdate)
Všimněte si prvního nápisu shora nové tabulky: Step1.Power on the SIGNAL FINDR. Pokud se vám nepodaří napoprvé správně nahodit mašinku do bílé obrazovky(bod6.) a vy přesto zmáčknete
Transfer software (bod7.),změní se výše uvedený nápis na (step3.Press the DOWN key on the
signal findr). Tato změna je velmi nenápadná,a z této pozice už nejde nahodit stroj do bílé obrazovky. Musíte zmáčknout cancel , vrátit se do bodu 5. a vše zkusit znovu. :21:


26 lis 2008, 22:53
Profil
Nováček
Nováček

Registrován: 09 čer 2008, 21:25
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Zdravim vsetkych
podarilo sa mi nahrat soft v175_HW10_LCD01 vsetko prebehlo korektne ale po nahrati sa na LCD nic nezobrazuje pristroj sa javi ako plne funkcny po pripojeni na LCD cez cinche tak je obraz v pohode. chcem sa spytat co niekto nemal podobny problem.


09 pro 2008, 23:28
Profil
Mazák
Mazák
Uživatelský avatar

Registrován: 21 říj 2007, 19:09
Příspěvky: 993
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
ciny22 píše:
Zdravim vsetkych
podarilo sa mi nahrat soft v175_HW10_LCD01 vsetko prebehlo korektne ale po nahrati sa na LCD nic nezobrazuje pristroj sa javi ako plne funkcny po pripojeni na LCD cez cinche tak je obraz v pohode. chcem sa spytat co niekto nemal podobny problem.

Provedl jsi tovarní nastavení?

_________________
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Obrázek
http://www.satforum.ic.cz


10 pro 2008, 10:09
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
Nováček
Nováček

Registrován: 09 čer 2008, 21:25
Příspěvky: 2
Odpovědět s citací
Příspěvek Re: Nahrání firmware
Ano dal som aj to a nepomohlo


10 pro 2008, 23:39
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware for PTF.
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.064s | 13 Queries | GZIP : On ]