SkyLink - zapis na kartu

Sat. karty.

Moderátor: golfLC

Uživatelský avatar
dempsey
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1865
meble kuchenne nowoczesnekuchnie
Registrován: 21 říj 2007, 19:49

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od dempsey »

Práve že nemám a dokedy to nebude nevyhnutné ani mať nebudem.
Obrázek
Dreamsky 9300:::Vitamin 5000:::HDBOX 9200:::Azbox Elite:::/motorSG2100 a 105 offset Al, soft/vždy čerstvý http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované

mattys
Nováček
Nováček
Příspěvky: 38
Registrován: 11 říj 2008, 23:06

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od mattys »

Ok jsem myslel,že ses tu to někde,třeba dočetl,já jsem myslím na to někde tento týden narazil(a nemůžu to najít),ale nejsem si jistý a chci si to ověřit.
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink

mattys
Nováček
Nováček
Příspěvky: 38
Registrován: 11 říj 2008, 23:06

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od mattys »

Proč se mě objevil zápis na NONSTOPKINO?Nějak nechápu co to je :37:
Showbox Vitamin 5000 HD,firmware v99-57:CSLink

bycko89
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 05 říj 2010, 14:15

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od bycko89 »

dnes som kúpil kartu regol som ju cca 16:00 a hodina prešla a nič . Sú tam len nejaké stanice a ani jedna po slovensky alebo česky. Mám openbox x810. čo treba s tým spraviť aby to išlo počkať na tie zapisy ?

Uživatelský avatar
marsim21
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1138
Registrován: 19 říj 2007, 17:38

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od marsim21 »

bycko89 píše:dnes som kúpil kartu regol som ju cca 16:00 a hodina prešla a nič . Sú tam len nejaké stanice a ani jedna po slovensky alebo česky. Mám openbox x810. čo treba s tým spraviť aby to išlo počkať na tie zapisy ?
:89: Pochybuji,že se ti dostane kloudné odpovědě zdali vůbec.
Neuvedl jsi skoro vůbec žádné podstatné informace,aby ti mohl někdo poradit.
,,Sú tam len nejaké stanice ani jedna po slovensky alebo česky,, Pokud toto napíšeš, nevím co si o tom mám myslet.
Zda máš vůbec nastavenou parabolu na Astru 23,5E. :89:
Obrázek

:99: Mezi 28,5 E W až 30 W :99:
:arrow:AzBox HD Elite , HD-BOX FS-9200 PVR , He@d Medialink 9700 HD , Dreambox DM 500-S , Dreamsky DSR 7500 , Dreamsky NXP 256 HD
:arrow:Tv Panasonic TX-P42X10Y
:arrow:Motor SG-2100BS http://www.forum.satdigitalne.cz
:arrow:SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty Gital , SkyLink :57:

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.

Uživatelský avatar
MarekMM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 213
Registrován: 09 led 2010, 20:51

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od MarekMM »

bycko89 píše:dnes som kúpil kartu regol som ju cca 16:00 a hodina prešla a nič . Sú tam len nejaké stanice a ani jedna po slovensky alebo česky. Mám openbox x810. čo treba s tým spraviť aby to išlo počkať na tie zapisy ?
Tak ako bolo povedané málo informácií...
...no ak si na družici ASTRA 23,5°E a máš to aj správne naladené...
...aj bez karty Ti pôjdú SK a CZ - TV stanice
TA3, ČT24, Z1, Pablic TV, Noe TV, Óčko Tv a tá upútavka Empatia.. :89:
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna

bycko89
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 05 říj 2010, 14:15

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od bycko89 »

nebol som na astre sorry moja chyba. Už som všetko beží ako má, ale tie zápisy mi neprišli. Oni musia prísť? Alebo to pôjde aj bez nich?

Uživatelský avatar
golfLC
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1394
Registrován: 05 říj 2008, 21:55

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od golfLC »

bycko89 píše:nebol som na astre sorry moja chyba. Už som všetko beží ako má, ale tie zápisy mi neprišli. Oni musia prísť? Alebo to pôjde aj bez nich?
Ked ako pises, ze Ti vsetko bezi, ako ma, tak Ti zapisy dosli na kartu, keby si ich tam nemal, kodovane by Ti nesli :57:
SONY Bravia KDL-46EX402AEP FullHD
S300plat,Technisat DIGIT ISIO S1,HD8-S,STR-1
CSlink,Skylink,UPC
motor,2xparabola 85,Monoblok Twin Astra1 a 3
ObrázekObrázek

spartakcz
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 17 led 2009, 20:01

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od spartakcz »

Ahoj, poradí někdo, kde na S500 najdu zápisy s datumy...? Díky.

SlavoF
Mazák
Mazák
Příspěvky: 527
Registrován: 10 pro 2008, 09:49

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od SlavoF »

veď priamo v menu máš "Smart karta"
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W

RIP
Nováček
Nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 28 zář 2008, 09:22

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od RIP »

na tie zapisy som zvedavy aj ja .. lebo najs ich najdem ale je tam datum par mesiacov do zadu a stale mi bezi aj "promo" balicek od zakupenia karty co je uz skoro 4 mesiac je nejaka moznost ze showbox s300 zobrazi korektne zapisy?

Uživatelský avatar
MarekMM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 213
Registrován: 09 led 2010, 20:51

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od MarekMM »

RIP píše:na tie zapisy som zvedavy aj ja .. lebo najs ich najdem ale je tam datum par mesiacov do zadu a stale mi bezi aj "promo" balicek od zakupenia karty co je uz skoro 4 mesiac je nejaka moznost ze showbox s300 zobrazi korektne zapisy?
To sa vytešuješ :106: alebo sťažuješ...
OTF SR95 ; Opticum 4160CX Plus ; Multiview ; X80 HDmi
Showbox S-300, S700 PLATINUM ; Showbox Vitamin HD 5000 ; OPTIBOX ZEBRA
Parabola ofset 120cm, Maximum E-85 Multifocus
karta CSlink, SkylinkCryptoWorks a ICE, Hello, ; poloha rôzna

RIP
Nováček
Nováček
Příspěvky: 34
Registrován: 28 zář 2008, 09:22

Re: SkyLink - zapis na kartu

Příspěvek od RIP »

konstatujem a pytam sa na zapis...

Odpovědět

Zpět na „Pay-Tv karty“