IF OUT výstup Openboxu 820

Volná diskuze.

Moderátor: golfLC

Odpovědět
Uživatelský avatar
chvasto
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
meble kuchenne nowoczesnekuchnie
Registrován: 12 pro 2007, 22:12

IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od chvasto »

Chcel by som sa spýtať na výstup IF OUT na openboxe. Mám jeden openbox 820 chcel by som pripojiť ďalší 810 ale na parabole /Al 85 + motor/ je len single LBN. Stačí prepojenie cez IF OUT 820 a IF IN 810 na prepojenie signálu s paraboly medzi dvoma openboxami alebo musím kúpim nové dual LBN a natiahnuť nový koax. No a ešte jedna prosba ako to treba nastaviť v prijímačoch v menu.
Openbox 800, 810-2x, 820, 19.2E, 23,5E, 0,8W, parabola 2x AL 85, Opticum LMTP-043H Premium Monoblock Duo Twin LNB 0.1 dB, Opticum LTP-04H Premium Twin LNB 0,1 dB, motor SG 2100 2x, karty UPC a Skylink, TV Sony Bravia LCD

SlavoF
Mazák
Mazák
Příspěvky: 527
Registrován: 10 pro 2008, 09:49

Re: IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od SlavoF »

cez IF OUT nebudú fungovať oba súčasne, iba keď dáš prvý do standby tak možeš fungovať na druhom, takže ak treba súčasne tak druhý kabel a dual lnb
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W

Uživatelský avatar
chvasto
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 12 pro 2007, 22:12

Re: IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od chvasto »

Ďakujem za pomoc, chcel by som sa ešte spýtať či je treba niečo zmeniť v nastavení prijímača nemu (LBN TYPE alebo DiSEqC) pokial vymením single LBN za dual LBN. :wink:
Openbox 800, 810-2x, 820, 19.2E, 23,5E, 0,8W, parabola 2x AL 85, Opticum LMTP-043H Premium Monoblock Duo Twin LNB 0.1 dB, Opticum LTP-04H Premium Twin LNB 0,1 dB, motor SG 2100 2x, karty UPC a Skylink, TV Sony Bravia LCD

SlavoF
Mazák
Mazák
Příspěvky: 527
Registrován: 10 pro 2008, 09:49

Re: IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od SlavoF »

pokial to nebude monoblok /2 družice v jednom/ tak nie
23,5°E+19,2°E+13°E+1°W

Uživatelský avatar
chvasto
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 12 pro 2007, 22:12

Re: IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od chvasto »

Ďakujem za dobrú radu.
Openbox 800, 810-2x, 820, 19.2E, 23,5E, 0,8W, parabola 2x AL 85, Opticum LMTP-043H Premium Monoblock Duo Twin LNB 0.1 dB, Opticum LTP-04H Premium Twin LNB 0,1 dB, motor SG 2100 2x, karty UPC a Skylink, TV Sony Bravia LCD

Uživatelský avatar
jelo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 70
Registrován: 25 črc 2008, 08:11

Re: IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od jelo »

ja mam mensi problem.Mam showbox a openbox 810 zdielanie karty skylink funguje na jednotku avsak neviem co sa mi stalo ale v minulosti ked som mal jeden v standdby reyime druhy mi isiel bey problemov samozrejme pri zapojeni v IF OUT. Teraz ked chcem sledovat sucasne musim mat zapnuty aj showbox aj openbox. Akonahle showbox vyp. do standby rezimu vyhodi mi v openboxe bez signalu. Neviete mi poradit kde mam chybu?

Uživatelský avatar
Thomik1
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 2637
Registrován: 21 říj 2007, 19:09

Re: IF OUT výstup Openboxu 820

Příspěvek od Thomik1 »

Projít všechny F-ka popřípadě je udělej znova, pokud problém bude stále pak zkus vyměnit LNB.

Vypadá to na špatný spoj .
http://www.satdigitalne.cz/Obrázek AzBox HD Elite,Openbox-810,ShowboxS-300,SG2100 usals,85Fe,LNB Twin,Skylink

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Neposílejte mi SZ,na dotazy používejte fórum.

Odpovědět

Zpět na „Volná diskuze“